Over ons

Home » Over ons

TIEDEMA

Waar wij voor staan

Wie zijn wij

Tiedema is expert in klimaatbeheersing en het drogen van vochtige ruimtes en het (preventief) opsporen van lekkages. Ook voor de verhuur van een mobiel ketelhuis, diverse soorten (bouw)drogers en verwarmingsapparatuur bent u bij Tiedema aan het juiste adres!

Met de dienst Droogtechniek staat Tiedema zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar met excellente service, persoonlijk advies en een no-nonsense werkwijze.

Advies & Projectbegeleiding

Wij gaan verder dan alleen het afleveren van de droog- en verwarmsystemen. Wij adviseren de projectleiders over de inzet van de droog- en verwarmsystemen. Als wij een systeem plaatsen doen wij een vochtmeting en verplaatsen indien nodig de apparatuur, zodat er gewoon doorgewerkt kan worden. Wij houden rekening met uw planning. Onze partners staan ons terzijde.

Snelle bezorgservice

Tiedema staat voor snelle levertijden. Wij zijn dan ook niet graag afhankelijk van externe transportbedrijven. Wij beschikken dan ook over ons eigen transport en kunnen zowel de kleinere als de grote systemen zonder tussenkomst van een extern transportbedrijf bezorgen en ophalen. Onze apparatuur staat er als u het nodig heeft en staat niet in de weg als u het niet meer nodig heeft.