Bouw Compleet Hardenberg

september 21, 2015
Admin

18225-Bouw-Compleet-HB_Banner-120x60-bewegend

Op 6, 7 en 8 oktober zijn wij aanwezig op de beurs Bouw Compleet in Hardenberg. De plek waar de bouwwereld samen wordt gebracht. Een mooie manier om bestaande klantcontacten te onderhouden en nieuwe te verwelkomen. Tevens een mooie gelegenheid om onze producten en technieken op het gebied van lekdetectie en droogtechniek te presenteren.

Nieuw is de blowerdoortest. Hoe goed een woning of gebouw ook geïsoleerd is, door een scheur of spleet ontsnapt altijd lucht. En dus warmte. Omgekeerd kan kou en vocht ook het pand binnendringen. Luchtdichtheid is dus belangrijk voor de energiezuinigheid en het binnenklimaat. Maar hoe luchtdicht is een pand precies? Het is gedetailleerd in kaart te brengen met een luchtdichtheidsmeting, ook wel blowerdoortest genoemd.

Tevens willen we graag de ketelhuizen onder de aandacht brengen. Het drogen van vloeren en wanden neemt bij nieuwbouw en renovatie kostbare tijd in beslag. Hoe eerder het afbouwen begint, hoe beter. Maar vaak ontbreken de nutsvoorzieningen nog op de bouwlocatie. Met een mobiel ketelhuis versnelt u het drogen en kan het afbouwen eerder starten. Mobiele ketels bieden tevens uitkomst bij defecte cv-systemen in bestaande gebouwen.

Bent u geintereseerd en wilt u ons bezoeken. Dat kan! U kunt kosteloos een e-ticket aanvragen via http://secure3.evenementenhal.nl/qbun/index.html?EventId=1199

Alle informatie over de beurs Bouw Compleet in Hardenberg vindt u op http://booking.evenementenhal.nl/nl/bouw-compleet

Wij heten u van harte welkom!

Bouw Compleet Logo

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *